Ronda de trobades de FEM Sant Andreu

Published by Fem Sant Andreu on

El passat dilluns vam començar una ronda de contactes amb entitats i associacions de Sant Andreu de la Barca que s’allargarà fins a finals de març. La primera trobada va ser amb la Comunitat Musulmana de Sant Andreu de la Barca.

L’objectiu d’aquestes trobades és conèixer de la mà de les persones més implicades, l’estat actual de l’associació, quins problemes i necessitats tenen, i també de quina manera Fem Sant Andreu pot ajudar-los, recollir les seves peticions i transformar-les en propostes d’acció que s’introduïren al Programa de Pla d’Actuació de Govern Municipal 2019-2023.

La feina no acaba aquí, més endavant volem retrobar-nos de nou amb les entitats, i explica’ls-hi el programa de govern, amb les modificacions que hem fet, fruit d’aquestes trobades. Per Fem Sant Andreu la participació i l’opinió del teixit associatiu tindrà una important rellevància en el model de ciutat que volem construir.


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights