Candidat a l’alcaldia ! / ¡ Candidato a la alcaldia !

Published by Fem Sant Andreu on

Marc Giribet es l’alcaldable per FEM Sant Andreu a Sant Andreu de la Barca a les pròximes eleccions municipals del 26 de Maig de 2019.

Marc Giribet va ser escollit alcaldable per Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Andreu de la Barca el passat 30 de novembre de 2018, en substitució de Jordi Albert, i després de la creació de FEM Sant Andreu, candidatura formada per Esquerra Republicana de Catalunya i la plataforma Vecinos por el cambio, Marc Giribet va ser proposat i ratificat en la última reunió conjunta com a alcaldable de la formació per a les pròximes municipals.

Categories: Noticies

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights