Fem Sant Andreu demana contenció al govern en la despesa elèctrica de les llums de Nadal

Published by Fem Sant Andreu on

El grup municipalista Fem Sant Andreu reclama al govern municipal de Sant Andreu de la Barca que “es contingui” en la factura elèctrica per les llums de Nadal “per respecte a les famílies, veïns i veïnes que fan mans i mànigues per pagar la seva factura a final de mes”, ha remarcat Marc Giribet, candidat a l’alcaldia del partit municipalista. Segons les previsions del govern, en 40 dies el consum serà de gairebé 13.000 Kw. És a dir, 4 anys de factura elèctrica d’una família de Sant Andreu.

Fem Sant Andreu, ha presentat una proposta al govern municipal, en virtut del
compromís global per estalviar energia, que les llums de Nadal estiguin enceses cada dia des de les 17:30h fins les 23:00h, excepte els divendres i dissabtes, així com el dies 24 de desembre, 31 de desembre i 5 de gener que les llums estarien enceses fins la una de la matinada.

?️Marc Giribet ha firmat: “No té sentit tenir les llums de Nadal enceses des de les 17:30h fins les 8 del matí següent en uns mesos en què els veïns i les famílies els costa arribar a final de mes per culpa de la inflació i de la pujada de la factura elèctrica i del gas. Els diners públics s’han de gestionar amb coherència i respecte perquè són de la gent de Sant Andreu i més quan el govern ha demanat que les persones facin un nou esforç econòmic per aportar a les arques municipals per culpa de la factura elèctrica”.

?️Giribet també afegueix: “És incongruent demanar un esforç impositiu a les famílies amb l’argument de la pujada de preus i alhora no ajustar els recursos, les polítiques i el consum al context de crisi energètica que travessem”.

Aquesta mesura suposaria un gran estalvi energètic, del 54,52%, que passaria del 12.617 Kw a 5.217 Kw. A més d’una reducció del nombre d’hores que les llums estan en funcionament de 620 hores a 282 hores.

 

Seguidament trobareu la proposta que FemSant Andreu ha fet arribar al consistori.

Proposta_reduccióllums

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights