[Moció] Tornem a reclamar la millora del servei de Correus

Published by Fem Sant Andreu on

Per segona vegada reclamem un millor servei al nostre municipi de Correus

Fa dos anys vam entrar una moció per reclamar millores del servei de Correus al nostre municipi, l’antic alcalde i l’equip de govern van comentar que ja estaven treballant-hi i que havien cedit un nou espai a Correus.

Dos anys més tard, el servei de Correus lluny de millorar, ha anat a pitjor, actualment ens trobem que ja no obren els dissabtes i només hi ha atenció al matí, amb unes instal·lacions obsoletes que no permeten donar un servei de qualitat a la nostra ciutadania.

Per aquest motiu, tornem a reclamar a l’Ajuntament i a Correus que prenguin mesures correctores per tal de poder donar el servei que el nostre municipi es mereix.

Aquí llegir la moció completa:

Millor

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights