Els pressupostos municipals del 2023 no il·lusionen: continuisme i estancament

Published by Fem Sant Andreu on

La formació municipalista FEM Sant Andreu s’ha abstingut en la votació sobre l’aprovació del pressupost municipal del 2023 al passat plenari del mes de gener al considerar que els pressupostos no són els millors pressupostos que es podien portar a aprovació.

Cal recordar que aquest pressupost arriba 2 mesos tard, ja que en anteriors anys d’aquesta legislatura el pressupost municipal es portava a aprovació durant la primera setmana de desembre, en aquest any previ a eleccions municipals es presenta al plenari ordinari de gener, per tant els pressupostos no entraran en vigor fins al mes de març.

Des de FEM Sant Andreu, Marc Giribet ha remarcat que “Des de Fem Sant Andreu no recolzarem uns comptes que no prioritzin les persones i el seu benestar. I més ara, que encara patim els efectes de la recuperació econòmica post-covid i que sembla que la guerra a cronificat i augmentat les dificultats que pateixen molts, molts famílies.”.

Fem Sant Andreu insta el govern a prendre mesures correctores per millorar els punts identificats que han provocat baixades a les partides que Fem Sant Andreu considera que no s’han de baixar, com poden ser totes aquelles destinades a les persones ( benestar social, habitatge, ajudes al lloguer,… ), així com a les partides d’associacionisme, joventut, comerç, cas a banda la retallada pressupostaria que han patit totes les festes majors, carnavals, reis, des de Fem Sant Andreu creiem que aquestes retallades es deuen al nou cicle electoral que ens arribarà durant el mes de maig, i que per altra banda partides que es van incrementar durant el 2022 dins de les 13 modificacions pressupostaries que l’equip de govern va realitzar, en aquest 2023 no s’han vist disminuïdes, com per exemple publicitat i difusió de l’equip de govern, despeses de representació de l’alcaldessa, etc…

Per altra banda les propostes que des de la formació municipalista es van fer arribar a l’equip de govern no s’han vist reflectides en el pressupost, amb excepció d’aquelles mocions que es van aprovar i que tenen unes partides molt minses.

Aquestes propostes aportaven l’impuls que des de la formació municipalista creuen necessari per al futur de Sant Andreu de la Barca, com poden ser, un ateneu per al jovent, un nou corre-can, la construcció de la nova comissaria de policia i un pla de manteniment de la via pública efectiu.

Podeu veure el nostre posicionament al següent vídeo ? 😕
 
#femsantandreu #presssupostos2023 #santandreudelabarca

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights