Visita del conseller d’Interior Joan Ignasi Elena a Sant Andreu de la Barca

Published by Fem Sant Andreu on

El passat dimecres 22 vam rebre la visita del conseller d’Interior Joan Ignasi Elena a Sant Andreu de la Barca, el grup municipal de Fem Sant Andreu li vam traslladar les inquietuds i les necessitats en matèria de seguretat per tal de revertir la sensació d’inseguretat que la nostra ciutadania ha expressat en les diferents enquestes.

En aquest sentit, el conseller d’Interior va destacar que la percepció d’inseguretat al municipi, no es soluciona exclusivament amb més presència policial, punt que si va reconèixer que hi ha previstes 3 noves promocions de mossos d’esquadra, i que l’objectiu de la conselleria és incrementar la quantitat de mossos fins als 22.000 efectius, sinò que a part de la presència policial, des dels ens municipials poden aplicar altres polítiques tant necessàries com les de manteniment de la via pública, polítiques de neteja de la ciutat i polítiques d’igualtat. En paraules del conseller: “”les polítiques de manteniment, la neteja i la cura de la ciutat, té molt a veure amb una cosa que es molt rellevant per a la vida dels veïns i veïnes , que es la percepció de seguretat.”

 

Per altra banda durant la visita, els regidors i regidores de Fem Sant Andreu i el conseller van fer una visita pels carrers i comerços del nostre municipi per acabar fent una reunió informal amb associacions i entitats on aquestes van transmetre directament al conseller les seves inquietuds, neguits i peticions.


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights