Fem Sant Andreu celebra que la Generalitat destini 32 milions per millorar l’Hospital de Martorell

Published by Fem Sant Andreu on

La formació municipalista FEM Sant Andreu celebra que la Generalitat, a través del departament de Salut, destini 32 milions d’euros per millorar l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

El departament de Salut ha sortit al rescat dels serveis hospitalaris del municipi veí, així millorant l’atenció que molts santandreuencs reben. Aquesta injecció reclamada per FEM Sant Andreu, i executada per la Generalitat, ajudarà a alleugerar les llistes d’espera i és el primer pas per millorar el servei de salut de la nostra comarca, el Baix Llobregat. FEM no es quedarà aquí, sinó que continuarà lluitant per recuperar els serveis de planificació familiar i ginecologia del CUAP de Sant Andreu de la Barca.

Aquesta subvenció que rebrà l’Hospital de Martorell marca la línia de treball amb què FEM s’alinea; tenint com a màxima prioritat el sistema sanitari i l’atenció als ciutadans. En profunditat, consisteix en l’adequació dels vestidors, en l’ampliació i la remodelació de l’edifici actual amb ampliacions del nombre de llistes i dels boxs d’urgència. Finalment, s’impulsa la construcció d’un nou edifici de consultes externes i ambulatori que incrementa notablement el nombre de places de consultes.

Marc Giribet Candidat a l’alcaldia de Fem Sant Andreu ha valora l’intervenció del Departament de Salut: “Celebrem el pla de xoc impulsat pel Departament de Salut a l’Hospital de Martorell, per tal de millorar el servei assistencial que dona l’hospital comarcal“.

Giribet també ha apuntat: “Compartim que pel bé de la ciutadania i del servei que presta l’Hospital de Martorell, aquest necessita un canvi de governança. Aquest nou model de gestió hauria de tenir en compte els municipis als quals dona assistència, tot i que el pes de la gestió l’ha de portar el Departament de Salut. Perquè la situació de col·lapse actual, respon a la manca d’inversió i per gestió que ha fet Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell”.

 

Categories: Noticies

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights