Acte de presentació

Published by Fem Sant Andreu on

El dimecres 16 de gener del 2019 a les 19:00 us convidem a l’acte de presentació de l’acord entre Esquerra Republicana de Sant Andreu de la Barca amb Vecinos por el cambio que tindrá lloc a les Escoles Velles, per tal de formar una candidatura conjunta de cara a les eleccions municipals del 26 de Maig de 2019.

El miércoles 16 de enero del 2019 a las 19:00 os invitamos al acto de presentación del acuerdo entre Esquerra Republicana de Sant Andreu de la Barca con Vecinos por el Cambio que tendrá lugar en las Escoles Velles, para formar una candidatura conjunta de cara a las elecciones municipales del 26 de Mayo de 2019.


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights