Acte de presentació FEM SANT ANDREU

Published by Fem Sant Andreu on

Aquesta tarda, dimecres 16 de gener del 2019, s’ha presentat l’acord entre la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Andreu de la Barca i la plataforma veïnal de “Vecinos por el Cambio” per tal de presentar-se conjuntament a les pròximes eleccions municipals del 26 de Maig del 2019 sota el nom de “FEM Sant Andreu”.

FEM Sant Andreu

Durant l’acte de presentació s’ha llegit el manifest fundacional de “FEM Sant Andreu” tant en català com en castellà, i posteriorment el Sr. Francisco Gutiérrez, president de l’associació de veïns de La Solana i el Sr. Marc Giribet, nou candidat a l’alcaldia per Esquerra Republicana de Sant Andreu de la Barca, n’han fet les seves valoracions.

Manifest en castellà

Manifest en català

Aquí podeu veure algunes de les fotografies de l’acte a les Escoles Velles.

Us deixem l’enregistrament de l’acte a continuació :

Al finalitzar l’acte, Radio Sant Andreu de la Barca ha realitzat una entrevista a Paco Gutiérrez i Marc Giribet, us deixem el link a l’entrevista.

Moltes gracies a tots els assistents a la presentació de “FEM Sant Andreu”.

Teniu a la vostra disposició les xarxes socials per tal de fer qualsevol aportació/pregunta.

Categories: Noticies

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights