[Moció] Urbanisme amb perspectiva de gènere

Published by Fem Sant Andreu on

Presentem una moció per reclamar un urbanisme amb perspectiva de gènere

En aquest cas presentem aquesta moció per tal de millorar l’urbanisme de Sant Andreu de la Barca, impulsant una millora en l’accessibilitat del nostre municipi amb un punt de vista col·lectiu on cap persona estigui discriminada per raó de sexe, un urbanisme on tota la ciutadania se senti segura.

On cap veí i veïna tingui cap temor a caminar-hi per falta d’il·luminació i d’accessibilitat.

Aquí teniu la moció completa:

Moció_FEM_Sant_Andreu-AM_perspectiva_gènere_urbanisme_SAB

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights