La força d’il·lusionar

Published by Fem Sant Andreu on

Des de ja fa un temps tinc la sensació que Sant Andreu no avança, que tot continua igual o fins i tot una mica pitjor. La ciutat no està en el seu millor moment, no hi ha projectes que il·lusionin ni un lideratge que ens faci tenir esperança.

Sé que per molts de vosaltres, aquest és un sentir majoritari, i Sant Andreu no es pot conformar amb això ni s’ho pot permetre. Hem de canviar, revertir els errors i aprofitar les oportunitats que tenim, els pressupostos municipals són la millor oportunitat per reforçar i enfortir la ciutat i els seus serveis, i cal fer-ho per millorar la qualitat de vida de les persones.

Els pressupostos del 2023 han d’il·lusionar amb projectes i polítiques que la ciutat necessita, com per exemple el manteniment i neteja dels espais públics o la renovació dels parcs infantils i l’augment del verd als nostres carrers i places.

Per il·lusionar també hem de reforçar els serveis municipals i l’escut social, perquè cap persona ni família pateixi davant les dificultats actuals. No podem oblidar-nos del jovent ni l’esport. Millorant l’oferta de les instal·lacions esportives municipals i dels servies esportius. Cal que Sant Andreu ofereixi d’una vegada per totes un espai d’oci i cultura que sigui referència pel jovent, com és per exemple un ateneu jove.

Liderar és abordar problemàtiques com la inseguretat i l’incivisme. Fem-ho amb programes de civisme i arrelament, també a les escoles i instituts. Cal que seguim reforçant la policia local i de proximitat fins als 41 agents i avançar decididament en la construcció d’una nova comissaria amb més serveis i recursos.

Reimpulsem Sant Andreu amb els pressupostos del 2023, tornem a il·lusionar la ciutat i deixem a un costat l’immobilisme i els projectes esgotats que no permeten que Sant Andreu de la Barca avanci.

Marc Giribet

Candidat a l’alcaldia 


1 Comment

Carolina Barbera Cuesta · 4 de febrer de 2023 at 09:31

Estic totalment d’acord amb el q es diu l’article , Sant Andreu, és un poble envellit, brut, incívic i sobretot molt desilucionat per la manca d’iniciatives, sempre per tantes promeses q no s’arriben a complir mai, i ja és hora davanca i ho podem fer amb el vostre ajut .

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights