Unim Sant Andreu, un projecte que il·lusiona

Published by Fem Sant Andreu on

Sant Andreu de la Barca des de fa més de 100 anys esta dividida urbanísticament. Primer pel canal Sedó i més tard per la via dels ferrocarrils catalans. Totes dues infraestructures indiscutibles i importants per l’evolució del poble. L’any 2002 es va finalitzar la part central del soterrament de la línia de FGC que ens apropava una mica més a eliminar aquesta gran barrera arquitectònica que ens separa.

Liderar el futur és treballar i aconseguir canvis substancials que millorin la vida dels santandreuencs. Per Fem Sant Andreu el soterrament total de les vies serà un compromís prioritari i per a la ciutat una oportunitat per unir-se, per connectar persones, barris i centres econòmics. La continuació del passeig del Parlament en les dues direccions, ens permetrà vertebrar un eix de mobilitat sostenible i verd paral·lel a la carretera de Barcelona.

Vull reimpulsar el projecte del soterrament total al llarg de la trama urbana, perquè tal com va passar al 2007 amb la finalització dels últims treballs, això va suposar una gran millora per a les persones. Ara toca completar la feina perquè encara hi ha veïnat que pateix les molèsties del pas dels combois pel mig de la ciutat.

Per Fem Sant Andreu el soterrament significa menys soroll i menys pol·lució, més tranquil·litat i qualitat de vida, més zones verdes i equipaments. Significa més espai per a la ciutadania, una millora en la mobilitat i més places d’aparcament. El soterrament és el camí per evolucionar i il·lusionar, treballarem incansablement per aconseguir-ho.

 

Marc Giribet i Gavara

Candidat a l’alcaldia 


1 Comment

anonim · 19 de setembre de 2023 at 04:36

Si us plau gasteu els diners en coses utils! aixo no servirá de res! perque voleu soterrrar?? si contiuarem trigant 40minuts fins barcelona? els soterraments no milloren res el servei ferroviari i ningu ha demanat aixo… feu vergonya

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights