Proposta remodelació via pública, Passeig del Parlament 68

Published by Fem Sant Andreu on

Un grup de veïns del passeig del Parlament de Catalunya, concretament dels habitatges número 68 es van posar en contacte amb el Grup Municipal de Fem Sant Andreu per transmetre’ns una problemàtica relacionada amb la seguretat viària. La problemàtica denunciada pels veïns és el mal estat de la vorera conseqüència del pas necessari de vehicles per sobre els llambordins per accedir a l’aparcament subterrani de la finca. Actualment, aquest tram s’ha fet una reparació parcial, substituint els llambordins trencats per pegats de ciment.

En les últimes setmanes l’Ajuntament, seguint l’estratègia d’omplir el poble de pilones, ha instal·lat un cordó de pilones que limita l’accessibilitat a la zona i no soluciona el mal estat de la vorera ni el perill.

Considerem que s’ha de dur a terme una actuació sobre la via publica en el tram esmentat, a fi efecte de remodelar la pavimentació a la sortida de l’aparcament, així com substituir aquells llambordins trencats per evitar caigudes i accidents a la via pública. La remodelació ha d’ajudar a augmentar la senyalització del pas de vehicles per una zona de vianants i assegurar la seguretat de les persones.

Seguidament compartim la propsota que hem fet arribar a l’Ajuntament:

Remodelació Sortida Parquin_PsgParlament

A aquest tram semi peatonal del passeig del Parlament, concentra en poc més de 35 metres la connexió amb el carrer de la Palla, una acadèmia d’idiomes, porteria i sortida de pàrquing dels d’habitatges i la connexió al carrer Onze de Març. És una zona altament transitada, sobretot a les entrades i sortides de l’Institut Montserrat Roig, també el circuit escolar a l’escola Sant Andreu de la Barca i al Parc 11 de Setembre.


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights