Els carrers que Sant Andreu mereix

Published by Fem Sant Andreu on

Algú em va enviar una foto del cablejat elèctric i telefònic al Nepal, com a mostra d’un país poc desenvolupat. Vaig comprovar que era pràcticament idèntic al que veig al  meu barri, Can Prats, i  a la majoria de barris de Sant Andreu.

Fa 25 anys que visc a Sant Andreu i he vist millores a carrers de la ciutat, però aquestes millores casi sempre es queden a l’entrada i centre de la població, el que més es veu. Mai arriben a la resta dels barris que configuren la nostra ciutat; malauradament el que ens  trobem son voreres estretes, malmeses i amb obstacles (com els pals de la llum) que obliguen als vianants a circular per la calçada.

Volem una ciutat pensada per les persones, on la gent amb cotxets de nadons, amb cadires de rodes o qualsevol altra persona pugui circular per la vorera amb comoditat i sense entrebancs i on no hi hagi el perill de que el camió de les escombraries enganxi els cables que creuen els carrers de banda a banda deixant-nos sense llum o incomunicats.

Susana Martínez Verchili, candidata de Fem Sant Andreu


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights