Vendre fum és cosa del passat

Published by Fem Sant Andreu on

Aquest any 2023 és any electoral, el pròxim 28 de maig se celebraran les eleccions municipals. La importància d’aquests comissis rau en la proximitat de la política municipal i en la capacitat d’impulsar i incidir en polítiques que ben aplicades, milloren notablement la vida de les persones. En aquesta ocasió els santandreuencs i santandreuenques haurem d’assumir l’important repte de triar un projecte i un equip, que (RE)impulsi Sant Andreu de la Barca i posi de nou la ciutat a funcionar i a caminar cap al futur.

Les eleccions ens aporten qüestions beneficioses, entre moltes, ens permet conèixer els posicionaments, idees i projectes de les diferents opcions polítiques vers les nostres necessitats, i això ens permet estar més informats que mai. Però també, aquests dies veureu i sentireu moltes coses que poden arribar a ser maquiavèl·liques i ofensives. Per exemple, sentir dir al govern actual que construiran una quantitat ingent d’habitatges en sol privat i industrial, això és vendre fum. L’any 2015 i 2019, també van prometre habitatges de promoció pública i encara no hi ha cap paret aixecada.

Comparteixo amb vosaltres, la indignació al veure els milers d’euros públics, de totes i tots nosaltres, que es gasten per finançar campanyes comunicatives des de l’Ajuntament, fent-nos creure que la ciutat no té problemes de seguretat, de neteja o de manteniment. Aquestes campanyes amb un sospitós interès electoralista, no expliquen a la població que la plantilla de la policia local no augmenta des de l’any 2011, tenim els mateixos agents 37.

Estic convençut que aquesta manera de fer política està caduca. Ens calen lideratges plurals, sensibles a les noves problemàtiques i èticament impecables. Que se centrin a treballar les problemàtiques perquè el poble no s’estanqui i es degradi més.

Marc Giribet, candidat a l’alcaldia de Fem Sant Andreu


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights