Per un nou model de festa major

Published by Fem Sant Andreu on

L’element principal de la Festa Major són les persones i és pels santandreuencs i santandreuenques.

El model del passat de pretendre ser la millor festa de la comarca, gastant la major part del pressupost en un cantant famós que surt per la tele, que provoca massificacions, a través del reclam de gent d’altres municipis i fa perdre la singularitat de la festa, no és el nostre model. Per a nosaltres la prioritat és que la FM estigui pensada per a les persones de Sant Andreu de la Barca i les associacions locals, tant culturals, esportives com veïnals.

També ha de ser un fet contemplar la possibilitat de que es descentralitzin els actes als diferents barris, inclús per modalitats musicals i per diversificació de públics. La intencionalitat de descentralitzar és apropar la FM a la gent i dinamitzar i potenciar les oportunitats de cada zona.

També creiem que per a elaborar el programa de la festa cal donar el protagonisme i veu a les entitats de Sant Andreu, a través d’una comissió de Festa Major. Això enfortirà encara més el teixit associatiu i la participació ciutadana. En conclusió, que tots els veïns i veïnes puguin ser protagonistes de la seva festa.

Andreu Mitjans, candidat de Fem Sant Andreu


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights