Promoció econòmica amb intenció local

Published by Fem Sant Andreu on

Cada municipi és únic i especial, diferent, però alhora acostuma a oferir productes i serveis que donin cobertura a les necessitats dels seus habitants.

Passejant per Sant Andreu sovint em passa que observo molts negocis d’un mateix tipus, i en trobo a faltar d’altres.

Veritablement hi ha tan mercat per a unes coses i per d’altres no hi ha gens? Heu de marxar fora per comprar determinats productes o trobar alguns serveis que no trobeu al nostre municipi? A vosaltres també us passa el mateix?

És cert que un Ajuntament no té reservat el “dret d’admissió comercial”, com si fos la entrada d’un local nocturn i que cadascú es lliure d’obrir el negoci que vulgui, mentre s’ho pugui pagar.

Però també és cert que des d’una perspectiva conscient dels negocis que tenim, una bona lectura dels que ens farien falta i una bona planificació, es poden impulsar fórmules que ens ajudin a modular el tipus d’activitat comercial que es quedi amb nosaltres, exigint uns mínims, oferint assessorament, enriquint la varietat d’oferta i acompanyant en el procés als emprenedors.

Cuidar la nostra activitat econòmica és cuidar-nos a nosaltres, ara i en un futur.

Miquel Àngel Abril, candidat de Fem Sant Andreu


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights