EL POBLE QUE VOLEM I NECESSITEM, SANT ANDREU DE LA BARCA

Published by Fem Sant Andreu on

EL POBLE QUE VOLEM I NECESSITEM, SANT ANDREU DE LA BARCA.

M’agrada viure a Sant Andreu de la Barca, el poble que em va acollir fa gairebé 25 anys quan vaig marxar de la ciutat comtal a la recerca d’un indret per formar la meva família. M’agrada conviure amb la gent del meu poble, gaudir de les seves festes i de les seves tradicions i perdrem pel bosc de Can Salvi o anar fins a la Mola i fer fotos. M’agrada captar l’essència de cada racó del nostre municipi, de cada barri, de cada carrer i de cada plaça. Gaudeixo de l’entorn natural i de l’entorn urbà en cada passeig i en cada sortida.

Per tots aquests motius, vull i necessito que Sant Andreu de la Barca avanci, evolucioni i faci el canvi que tots i totes volem i necessitem. Un canvi cap al benestar i la qualitat de vida. Un canvi cap a la convivència, la cohesió, el respecte a les persones i la política de transparència, lluny dels interessos personals. Una política feta per persones del nostre poble per a les persones del nostre poble. La política del canvi del nostre projecte, FEM Sant Andreu.

Marta Juan i González, candidata de Fem Sant Andreu


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights