VULL UN SANT ANDREU DE LA BARCA JOVE

Published by Fem Sant Andreu on

VULL UN SANT ANDREU DE LA BARCA JOVE

Soc un jove que sempre ha viscut a Sant Andreu de la Barca, he vist com el meu poble ha perdut l’esplendor que tenia ja fa algunes dècades, quant li demano al jovent de Sant Andreu que faci una valoració de com ha evolucionat el nostre municipi la resposta més repetida és: “Vivim en un poble avorrit i sense vida”.

Si alguna cosa important he pogut aprendre en aquests últims anys és que el canvi a Sant Andreu de la Barca en gran part ha de ser comandat pel jovent del municipi, volem ser partícips de les decisions que es prenguin a la regidoria de joventut, d’aquesta manera podrem arribar a ser pioners en noves maneres de participació ciutadana i política.

El relleu generacional és necessari ara més que mai per reimpulsar Sant Andreu, les joves santandreuenques volem tornar a dir amb orgull que vivim a Sant Andreu de la Barca.

Volem futur i esperança, FEM un Sant Andreu jove!

Mattia Zaramella, candidat de Fem Sant Andreu

Categories: Noticies

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights