Pressupostos participatius 2023

Published by Fem Sant Andreu on

SÍ ALS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS!

Fem Sant Andreu vol apropar-te els pressupostos municipals pel 2023, perquè puguis dir la teva, empodera’t!

Per això des de Fem Sant Andreu hem obert un procés participatiu, on la ciutadania ens pot fer arribar propostes de com i on destinar els ingresos del nostre ajuntament. Aquest procés culminarà amb una proposta de Fem Sant Andreu a pel pressupost municipal, que és tractarà al plenari de novembre. Completa el formulari per deixar la teva proposta abans del 22 de novembre.???

Introdueix el teu correu, per tal de poder contestar-te, en cap cas afegirem el teu correu a cap llista de distribució ni a cap base de dades.

pressupostos participatius FEMpressupostos participatius FEM

Aquesta serà una negociació diferent amb el govern municipal, si vol la complicitat del principal grup de l’oposició s’haurà d’esforçar. Fem Sant Andreu no acceptarà uns pressupostos que no tinguin un clar caràcter social, de la mateixa manera no aprovarem un pressupost on no puguem deixar la nostra petjada social, verda i revitalitzador. Aquest ha de ser un pressupost expansiu, que ens permeti abordar inversions fins ara ajornades, recuperar la qualitat en els serveis públics i ordenar les plantilles de personal que durant molts anys han patit les limitacions imposades en matèria de provisió de places.

A més, inclourem a la negociació un sistema d’indicadors que ens permeti fer una avaluació continuada de l’execució del pressupost i del compliment dels acords i objectius del mandat. 


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Verified by MonsterInsights